Mix křupavých sýrů - Gouda, Čedar, Ementál

199 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
7.12.2022

Řekněte sýr, vyletí Mixit ptáček - nese křupavou novinku pod zobáček! Není to apríl, či pouhý rým, v Mixit nám opravdu zakřupal sýr. Že v němém úžasu spadli jste na zem? Nejlepší sýry sušíme mrazem! A kdo by se snad nenadál, že zmrazíme ementál, teď s nadšením shledal, že křupe nám i čedar. Stále váháte? Kdo s nákupem se loudá, uteče mu gouda. Mix křupavých sýrů od Mixit je prostě jedna báseň. Bez umělých přísad, barviv a aromat. Takový mix křupavých sýrů přichazí do Česka poprvé!

Váha: 135 g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Řekněte sýr, vyletí Mixit ptáček - nese křupavou novinku pod zobáček! Není to apríl, či pouhý rým, v Mixit nám opravdu zakřupal sýr. Že v němém úžasu spadli jste na zem? Nejlepší sýry sušíme mrazem! A kdo by se snad nenadál, že zmrazíme ementál, teď s nadšením shledal, že křupe nám i čedar. Stále váháte? Kdo s nákupem se loudá, uteče mu gouda. Mix křupavých sýrů od Mixit je prostě jedna báseň. Bez umělých přísad, barviv a aromat. Takový mix křupavých sýrů přichazí do Česka poprvé!

Složení:
Holandská Gouda 33,4 % (pasterizované kravské mléko, jedlá sůl, startovací kultura, mikrobiální syřidlo, barvivo: karoteny), Cheddar 33,3 % (pasterizované kravské mléko, jedlá sůl, startovací kultura, mikrobiální syřidlo, přírodní barvivo: annatto, norbixin), Emmental 33,3 % ( pasterizované kravské mléko, jedlá sůl, startovací kultura, mikrobiální syřidlo)


Může obsahovat stopy lepku, skořápkových plodů, arašídů, sezamu, vajec, celeru, hořčice, korýšů a sóji.

Energetická hodnota 2647.0 kJ
632 kcal
Tuky 51 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 0 g
z toho cukry 0 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 44 g 
Sůl 2,83 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Aby vám neuteklo nic z toho, co pro vás už teď chystáme, zaregistrujte se k odběru novinek e-mailem.
Budeme vám psát jen tehdy, kdy to bude opravdu stát za to.