BrainMax Appetite Killer, 1000 g

999 Kč / ks
Skladem

Existují desítky studií, které potvrzují, že zvýšený příjem bílkovin a vlákniny vede k redukci hmotnosti, tukové tkáně, optimalizace inzulinové citlivosti i metabolismu. Vyšší příjem bílkovin a vlákniny navíc působí ještě dalším způsobem, a tím je celkové zvýšení sytosti, což vede k nižšímu kalorickému příjmu, který je klíčový pro hubnutí. Vláknina navíc zpomaluje trávení, to pomáhá udržovat zdravou hladinu cukru, což se vám může hodit v boji proti přejídání.

Většina jedinců má při svých snahách o hubnutí mizerný příjem bílkovin a vlákniny. Proto jsme přišli s revolučním a jednoduchým produktem Appetite Killer, který působí v několika směrech a při správném užívání vám umožní dosahovat stabilních a dlouhotrvajících výsledků při redukci hmotnosti a optimalizaci zdraví.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vědecky prokázáno: Vysoký příjem bílkovin podporuje redukci hmotnosti!

 

Výzkumy s důrazem na vysoký příjem bílkovin prokázaly jejich vliv na snížení hmotnosti a tuku1. Hned několik studií zjistilo, že zvýšení příjmu bílkovin podporuje hubnutí. Byla provedena šestiměsíční studie2, která zahrnovala 15 mužů a 50 žen s nadváhou nebo obezitou. Skupina s vysokým příjmem bílkovin ztratila v průměru o 43 % více tukunež skupina s vysokým příjmem sacharidů. Další studie publikovaná v časopise Nutrients zjistila, že strava s vysokým obsahem bílkovin je lepší pro snížení tuku než strava s nízkým glykemickým indexem. Studie také ukazují, že bílkoviny mohou pomoci stabilizovat hladinu krevního cukru, čímž snižují chuť k jídlu a hladu, které mohou vést k záchvatovitému přejídání.3 Je to tím, že bílkoviny tělo tráví déle, což pomáhá udržovat pocit sytosti po delší dobu. Tím se i snižují pocity, které nás mohou dovést ke konzumaci nezdravých potravin, což způsobuje náhlé zvýšení hladiny krevního cukru.

podil telesneho tuku (2)

Stabilizace hladiny krevního cukru je klíčová pro efektivní hubnutí

Vysoká hladina krevního cukru může bránit úbytku hmotnosti, protože nadměrný inzulín vytvářený v důsledku přebytku cukru v těle signalizuje, že organismus má dostatek energie a místo spalování tuků začne tuk ukládat. Navíc dlouhodobě vysoká hladina inzulinu může vést k inzulínové rezistenci, stavu, kdy jsou buňky méně citlivé na inzulín. Inzulínová rezistence je spojovaná s nadváhou či obezitou a je rizikovým faktorem pro vývoj diabetu typu 2. Udržování hladiny cukru v krvi ve zdravém rozmezí pomáhá tělu zpracovávat sacharidy a bílkoviny pro energii, namísto jejich ukládání ve formě tuku. Výsledky studií tedy naznačují, že kombinace dostatečného příjmu vlákniny a bílkovin je účinným způsobem, jak dosáhnout stabilní hladiny krevního cukru a podpořit hubnutí.3,4

hladina krevniho cukru

Vědecky prokázáno: Vláknina před sacharidy předchází zvýšení krevního cukru po jídle

Studie zkoumala vliv příjmu vlákniny před příjmem sacharidů5 a zjistila, že tímto postupem významně snížíme zvýšení hladiny krevního cukrupo jídle. Ze studie tedy vyplývá, že po jídle nedojde k tak velkému výkyvu krevního cukru, jako kdybychom vlákninu vynechali. Studie z roku 2018 také prokázala, že vyšším příjmem vlákniny přes den jsme schopni dosahovat nižších hladin krevního cukru nalačno. Vláknina také pomáhá zvyšovat pocit sytosti, a tím podporuje hubnutí. Navíc zpomaluje trávení, což pomáhá udržovat stabilní hladinu cukru. Ve chvíli, kdy je hladina krevního cukru stabilní, nemáme chuť na různé nezdravé potraviny, a tím i konzumací vlákniny předcházíme nezdravému přejídání. Navíc podpoří zdraví střev a snižuje riziko onemocnění trávicího traktu.

  • Zvyšuje pocit sytosti.
  • Podporuje hubnutí.
  • Zpomaluje trávení.
  • Udržuje stabilní hladinu cukru.
  • Zabraňuje přejídání se.

Co je to termický efekt a proč jsou důležité bílkoviny při hubnutí?

Bílkoviny mají vysokou termickou hodnotu. To znamená, že tělo na jejich trávení musí vynaložit větší množství energie. A vyšší výdej energie = rychlejší hubnutí. Při konkrétním příkladu: pokud byste snědli hovězí steak, který má 250 kalorií, můžete očekávat, že vaše tělo spálí přibližně 50 až 75 kalorií jen na jeho trávení. To je ovšem pouze hrubý odhad a skutečné množství spálených kalorií se může lišit v závislosti na různých faktorech, včetně vašeho individuálního metabolismu. Studie prokázaly6, že vyšší příjem bílkovin zvyšuje termogenní efekt (jejich trávení vyžaduje více energie) a také zvyšuje pocit sytosti. To má za následek snížení tělesné hmotnosti a tuku. Navíc jsou bílkoviny více sytící než tuky nebo sacharidy, což vede k celkově menšímu příjmu kalorií. Tento efekt je částečně způsoben uvolňováním hormonů, jako je cholecystokinin a GLP-1, které mají za úkol signalizovat do mozku pocit sytosti. Tyto hormony jsou uvolňovány jako odpověď na příjem bílkovin a pomáhají regulovat apetit. Přidání vlákniny k bílkovinám může zvýšit termogenní efekt nad rámec toho, co by měly samotné bílkoviny.

  • Zvyšují pocit sytosti.
  • Synergický efekt vlákniny a bílkovin pro vyšší termogenní efekt.
  • Zvyšují termogenní efekt.
  • Podporují udržení svalové hmoty.
  • Snižují chutě na nezdravé potraviny a přejídání.
mnozstvi energie potrebne k traveni2

Nápoj plný bílkovin a vlákniny zamezí neustálému mlsání

Chutě k jídlu a časté jezení, bez pocitu hladu, může mít několik příčin. Nejčastější je nedostatek bílkovin a vlákniny. Pokud se vám nedaří zhubnout, může to být nedostatkem těchto dvou živin. BrainMax Appetite Killer je lahodný nápoj, který zasytí, zažene chutě k jídlu, zároveň má hladkou konzistenci a výborně chutná.

appetite killer produkt

Proč právě Appetite Killer?

  • Zdroj kvalitních bílkovin a vlákniny.
  • Stabilní hladina krevního cukru.
  • Žádné inzulinové výstřely.
  • Doplní důležité živiny a tím odbourá potřebu se přejídat.
  • Žádná nenáročná a rychlá příprava.
  • Žádná umělá sladidla.
  • Slazeno pouze stévií a přírodním aroma.
  • Vláknina podpoří trávení a zdraví střev.
  • Syrovátkový protein z mléka volně pasoucích se krav.

Nativní syrovátkový protein s 15 g bílkovin v každé dávce!

Pod označením nativní syrovátkový protein si můžete představit výrobní proces, při kterém se oddělí syrovátka a mléko, aniž by předtím docházelo k oddělení za účelem výroby jiných produktů, jako jsou třeba sýry. Zatímco u jiných výrobních postupů jsou proteiny až na posledním místě, jak z mléka zpracovat skutečně vše, je nativní syrovátkový protein samostatný produkt, který jako první z mléka vzniká. Navíc u proteinu z nativní syrovátky dochází k pasterizaci pouze jednou, zatímco u syrovátkového proteinu dvakrát. Tím může dojít k denaturaci (znehodnocení) bílkovin a navíc výroba nativního syrovátkového proteinu probíhá procesem mikrofiltrace za studena (teplota do 10°C). Výroba nativního syrovátkového proteinu je natolik šetrná, že si díky tomu protein zachová množství bílkovin i větší množství aminokyselin.

  • BIO nativní syrovátkový izolát a koncentrát.
  • 15 g bílkovin z těch nejlepších zdrojů.
  • Získán šetrně z čerstvého mléka od volně se pasoucích kravkrmených trávou.
  • Syrovátka ve své přirozené přírodní podobě jako v mléku.
  • Nejvyšší možná kvalita, čistota, stravitelnost a biodostupnost.
krava na pastve detail protein
appetite produkt

V každém nápoji najdete 11 g vlákniny

Denní doporučené množství vlákniny je pro dospělé 30 g denně. V nápoji jsme využili psyllium. Psyllium je vláknina, která v žaludku zvětší svůj objem, vytvoří gelovitou hmotu a zajistí pocit sytosti. Vláknina má na naši chuť k jídlu, potažmo hubnutí, velký vliv. Jestliže konzumujeme dostatek vlákniny, cítíme se po delší dobu sytí a nemáme potřebu se neustále dojídat. Takže dostatečným příjmem vlákniny takto jednoduše můžeme snížit svůj kalorický příjem během dne. Vláknina navíc podporuje funkce střev a to, aby potrava správně procházela střevy. Stimuluje peristaltiku tím, že přidá na objemu,což zase roztahuje střevní stěny a aktivuje peristaltickou aktivitu.

Slazeno stévií

Stévie je přírodní sladidlo, které je až 300 krát sladší než cukr. Neobsahuje žádné kalorie a navíc nezvyšuje hladinu cukru v krvi.Oproti syntetickým umělým sladidlům nemá negativní dopad na střevní mikrobiom.

stevie detail

Dávkování

30 minut před prvním velkým jídlem nebo večeří smíchejte jednu odměrku s vodou. Můžete také užívat místo snídaně. Cíl je zvýšení sytosti před jídlem a udržet po velkém jídle optimální hladinu cukru bez velkých výkyvů, které by v průběhu dne mohly způsobit přejídání.

Vyhněte se vláknině v kombinaci s doplňky stravy

Doporučujeme neužívat spolu s ostatními minerály, vitamíny ani léky. Vláknina působí velmi rychle a bere s sebou vše. Jiné doplňky stravy tak nemají čas dostatečně se vstřebat. Od užívání ostatních vitamínů a minerálů doporučujeme alespoň 2 hodinový odstup. Totéž platí u potravin bohatých na vlákninu, jako jsou luštěniny, brukvovitá zelenina nebo semínka. Pokud se dosud ve vašem jídelníčku potraviny s obsahem vlákniny objevovaly pouze sporadicky, i navyknutí na její konzumaci mohou provázet některé z potíží, jako je nadýmání nebo pocit plného žaludku. Tyto potíže by měly postupně odeznít.

 

Výživové údaje Na 100 g Na 1 dávku (35 g)
Energetická hodnota
 
1211 kJ / 289 kcal
429 kJ/ 101 kcal
Tuky 0,22 g 0,08 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,06 g 0,02 g
Sacharidy 14,68 g 5,14 g
z toho cukry 4,90 g 1,71 g
Vláknina 30,08 g 10,53 g
Bílkoviny 43,04 g 15,06 g
Sůl 0,45 g 0,16 g
* % denní referenční hodnoty příjmu
** denní referenční hodnota příjmu není stanovena
 

 

Studie: 

1. MOON, Jaecheol a Gwanpyo KOH. Clinical Evidence and Mechanisms of High-Protein Diet-Induced Weight Loss. 2020.

2.SKOV, A R, S TOUBRO, B RØNN a A ASTRUP. Randomized trial on protein vs carbohydrate in ad libitum fat reduced diet for the treatment of obesity. 1999.

3. ZHANG, Lijuan, Sherry PAGOTO, Barbara OLENDZKI, Gioia PERSUITTE, Linda CHURCHILL, Jessica OLESKI a Yunsheng MA. A nonrestrictive, weight loss diet focused on fiber and lean protein increase. 2018.

4. MIKETINAS, Derek C, George A BRAY, Robbie A BEYL, Donna H RYAN, Frank M SACKS a Catherine M CHAMPAGNE. Fiber Intake Predicts Weight Loss and Dietary

5. HALTON, Thomas L a Frank B HU. The effects of high protein diets on thermogenesis, satiety and weight loss: a critical review. 2004.

6. KUBOTA, Sodai, Yanyan LIU, Katsumi IIZUKA, Hitoshi KUWATA, Yutaka SEINO a Daisuke YABE. A Review of Recent Findings on Meal Sequence: An Attractive Dietary Approach to Prevention and Management of Type 2 Diabetes. 2020.

Složení: (29 %) psyllium*, (26 %) nativní syrovátkový izolát, (26 %) nativní syrovátkový koncentrát, přírodní mango aroma, (4 %) jablečný pektin, kyselina citronová, sladidlo: steviol-glykosidy. *produkt z ekologického zemědělství.

Výrobce: Votamax s.r.o., Hladnovská 83, Ostrava, Česká Republika.

Skladování: Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě.

Upozornění: Doplněk stravy. Není náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno dětem do 3 let.

Velikost balení: 1000 g.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz