BrainMax Milkshake Protein, Pistácie, 1000 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Krémový milkshake plný bílkovin raz, dva!
Milkshake není klasický protein, ale hlavně vynikající nutričně vyvážená svačina s výbornou chutí, na kterém si pochutnají i ti, kteří klasickým proteinům příliš nefandí. Není určen jen po tréninku, ale kdykoli během dne, kdy nestíháš svačinu. Jakmile ho rozmícháš v shakeru, tak dostaneš hladkou konzistenci, žádné hrudky a bohatou pěnu. Milkshake je hlavně bohatým zdrojem bílkovin, protože každá odměrka obsahuje 25 g bílkovin!
Syrovátkový a mléčný BIO protein v hlavní roli
Kombinace BIO syrovátkového a BIO mléčného proteinu zajistí celé spektrum aminokyselin v ideálním poměru, což zajišťuje výbornou využitelnost bílkovin svalovými buňkami. Milkshake obsahuje BIO mléčný a syrovátkový proteinový koncentrát. Syrovátka je jedním z nejlepších zdrojů živočišných bílkovin, protože má vysoký obsah aminokyselin (5,5 g BCAA na dávku), je rychle stravitelná a pomáhá svalům rychleji regenerovat. Díky vyššímu množství tuku a čistého složení bez umělých aromat má vynikající chuť a lehkou napěněnou konzistenci.

Proč volit Milkshake Protein?
- Výborná mléčná chuť.
- 25 g bílkovin na dávku.
- Nejvyšší možná kvalita (BIO), čistota, stravitelnost abiodostupnost.
- Kombinace syrovátkového a mléčného BIO proteinu.
- Slazeno lísky stévie.
- Krémová konzistence.
- 5,5 g BCAA na dávku.

Vynikající chuť bez cukrů nebo umělých sladidel
Příjemnou nasládlou chuť milkshaku propůjčila sama příroda v podobě lístků stévie. Bylinka, která je až 300 krát sladší než cukr, neobsahuje žádné kalorie, a navíc nezvyšuje hladinu cukru v krvi. Především, oproti umělým sladidlům, nemá špatný vliv na střevní mikrobiom. Pro krémovější konzistenci jsme použili semena guarových plodů. Ty obsahují podíl vlákniny, která prospívá zdraví střev a udrží pocit nasycení.

Výživové údaje a složení - Vanilka
| Velikost dávky: 35 g (1 odměrka) Balení obsahuje 28 dávek. | Na 100 g | na 35 g | 
|---|---|---|
| Energetická hodnota | 1410 kJ / 337 kcal  | 494 kJ / 118 kcal | 
| Tuky | 3,76 g | 1,31 g | 
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,14 g | 0,05 g | 
| Sacharidy | 3,61 g | 1,26 g | 
| - z toho cukry | 3,56 g | 1,25 g | 
| Vláknina | 2,55 g | 0,89 g | 
| Bílkoviny | 71,45 g | 25,01 g | 
| Sůl | 0,46 g | 0,16 g | 
Složení: (70 %) syrovátkový proteinový koncentrát*, (22 %) mléčný proteinový koncentrát*, přírodní aroma, zahušťovadlo: guma guar* (vláknina), sladidlo: stévie, (0,2 %) mletá vanilka*.* z ekologického zemědělství. Obsahuje 95 % surovin zemědělského původu v BIO kvalitě. Minimální trvanlivost na obalu.
Podíl aminokyselin - Vanilka
| Velikost dávky: 35 g (1 odměrka) Balení obsahuje 28 dávek. | % | na 35 g | 
|---|---|---|
| Kyselina glutamová | 12,83 | 4,49 g | 
| Leucin | 7,52 | 2,63 g | 
| Kyselina asparagová | 7,18  | 3,26 g | 
| Lysin | 6,66  | 2,33 g | 
|  | 4,66 | 1,63 g | 
| Isoleucin | 4,13 | 1,44 g | 
| Valin | 3,98 | 1,39 g | 
| Serin | 3,75 | 1,31 g | 
| Alanin | 3,37 | 1,18 g | 
|  | 2,64 | 0,93 g | 
| Tyrosin | 2,52 | 0,88 g | 
| Arginin | 1,98 | 0,69 g | 
| Methionin | 1,68 | 0,59 g | 
| Histidin | 1,50 | 0,52 g | 
|  | 1,42 | 0,50 g | 
| Glycin | 1,31 | 0,46 g | 
| Tryptofan | 1,25 | 0,44 g | 
Obsah balení: 1000 g.
Skladování: Při pokojové teplotě na suchém tmavém místě.
Upozornění: Neslouží jako náhrada pestré stravy. Není vhodné pro děti, mladistvé do 16 let, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte v suchu, chladu a nevystavujte přímému sluneční záření. Po otevření a použití vždy pevně zašroubujte víčko. Zkonzumujte do 3 měsíců od otevření nebo do data minimální trvanlivosti.
Vyráběno v České republice pro firmu Votamax s.r.o.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Proteiny | 
|---|---|
| EAN: | 8594190031125 | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            